Reference

Eneida apartments

Informacije o projektu

  • Godina realizacije

    2019

  • Kategorija

Apartmani Eneida nalaze se na predivnoj obali Limana, na samo desetak metara od prekrasnog Jadranskog mora. Okruženi su stoljetnim stablima maslina. Ovdje su nekad bile kuće begova - najbogatijih muslimanskih porodica iz Ulcinja. Sa prozora kula, begovi su posmatrali pučinu i drevne zidine Starog Ulcinja, diveći se nevjerovatnoj ljepoti. 

Danas su ove kuće renovirane i adaptirane, i u njima se nalaze luksuzni Eneida apartmani, vješto uklopljeni u ambijentalnu cjelinu. U apartmanima možete dobiti kompletnu turističku uslugu i relaksaciju za dušu i tijelo. Tirkiznoplavi talasi Mediterana zapljuskuju privatnu plažu, na kojoj imate sve što vam je potrebno za potpuni ugođaj.

Svaki apratman ima pogled na more, mini-bar i kuhinju, terasu, WiFi i kablovsku televiziju, a ukoliko dolazite svojim vozilom, imate obezbijeđeno i parking mjesto. Dođite i lično se uvjerite da je odmor u Eneida apartmanima upravo ono za čim žudite. Nudimo vam mir i tišinu, jedinstven osjećaj relaksacije duha i tijela i potpuni ugođaj tokom cijelog dana. Ovdje možete uživati u predivnom izlasku i zalasku sunca, čudesnoj igri oblaka i talasa, te pogledu koji će vam cijelog života ostati čvrsto urezan u sjećanju.