Kompanija ENTEXT

TRI DECENIJE NEISCRPNE INSPIRACIJE

Pažljivo biramo najbolje od onoga što svijet ima da ponudi i omogućavamo vam da doživite kvalitet, stil i udobnost svjetske klase. Bilo da gradite ili renovirate, ENTEXT je tu da vam pomogne. Ponosni smo na brendove koje zastupamo, jer garantuju vrhunski estetski doživljaj svjetskog dizajna.

01

Principi našeg poslovanja

TRANSPARENTNO POSLOVANJE

Održavamo transparentnost informacija kompanije i glavnih aspekata upravljanja, kao što su finansijske izmjene u kompaniji.

POŠTUJEMO KLIJENTE, SARADNIKE I ZAPOSLENE

Pružamo proizvode i usluge koji zadovoljavaju potrebe i očekivanja klijenata. Imamo iskren i prijateljski odnos sa klijentima i skromno prihvatamo predloge i žalbe.

TEŽIMO KA EKOLOŠKO SVJESNOM UPRAVLJANJU

Pridržavamo se međunarodnih standarda koji se tiču zaštite životne sredine. Preuzimamo inicijativu u efikasnoj upotrebi resursa, kao što je slučaj sa recikliranjem resursa.

MI SMO DRUŠTVENO ODGOVORAN KORPORATIVNI GRAĐANIN

Naša društvena odgovornost prisutna je u vaspitno-obrazovnim, kulturnim i zdravstvenim ustanovama, a posebno smo ponosni na akcije dobrovoljnog davanja krvi.

02

Vrijednosti koji definišu naš duh

LJUDSKI RESURSI

Podstičemo zaposlene na dodatno obrazovanje i usavršavanje, kako bi unaprijedili sopstvene sposobnosti, a onda i ukupne rezultate preduzeća. Pohađanje seminara, obuka, posjete fabrikama i izložbenim prostorima dobavljača, rezultiraju povećanjem produktivnosti, efikasnosti, kao i kreiranjem prijatne radne atmosfere.

IZVRSNOST

Pružamo proizvode i usluge koji zadovoljavaju potrebe i očekivanja klijenata. Imamo iskren i prijateljski odnos sa klijentima i skromno prihvatamo predloge i žalbe.

PROMJENA

Kreativnost i inovativnost, kao vodeći principi poslovanja naše kompanije ogledaju su u težnji da kompanija uvijek bude u skladu sa svim savremenim kretanjima u djelatnosti koju obavlja.

INTEGRITET

Rad vođen etičkim principima predstavlja osnovu našeg poslovanja. Sve što radimo vođeno je moralnim kompasom koji obezbjeđuje pravičnost, poštovanje prema svim interesnim grupama i potpunu transparentnost.

03

Usluge

Već tri decenije smo lideri u oblasti veleprodaje i maloprodaje proizvoda za opremanje i uređenje enterijera i eksterijera. Unaprijeđenjem servisa koji pružamo klijentima, promijenili smo pristup prodaji na projektima, i postavili  nove standarde kako za konkurenciju, tako i za saradnike.

Naš tim odlikuje lojalnost kompaniji i posvećenost klijentima, kojima se trudimo da  omogućimo najbolje iskustvo, te da svaku ideju od mašte pretvorimo u realnost u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima.

Prikaži više
  1. Ponudu od preko 200 najboljih svjetskih proizvođača u oblasti uređenja prostora

  2.  Besplatne konsultacije i profesionalno projektovanje prostora

  3. Stručni tim koji čine arhikitekte, dizajneri enterijera i savjetnici u prodaji, uvijek dostupni za sve savjete, informacije

  4. Mogućnost parcijalnog isporučivanja ugovorene robe na teritoriji Crne Gore zahvaljujući logističkom centru na 42.600 m2 otvorenog i 3.600 m2 zatvorenog prostora.

  5. Savremene izložbene prostore na preko 2.500m2 u Podgorici i Kotoru

  6. Saradnju i povezanost sa najboljim izvođačkim kompanijama i pojedincima u zemlji.