Katalozi

Decembarski ENTEXT akcijski katalog

Temperature padaju, kao i naše cijene. Pogledajte izvojenu ponudu za decembar. Odaberite proizvode po posebnim cijenama. Posjetite naše prodajne objekte u Podgorici (Donja Gorica, Bulevar 21. Maja) i Kotor (Radanovici bb).

Najbolja ponuda do sada - novembar 2021

Temperature padaju, kao i naše cijene. Pogledajte izvojenu ponudu za novemabar. Odaberite proizvode po posebnim cijenama. Posjetite naše prodajne objekte u Podgorici (Donja Gorica, Bulevar 21. Maja) i Kotor (Radanovici bb)

Mjesec velikih popusta - katalog oktobar

Mjesec velikih popusta u ENTEXT-u! Jesen je počela, a u salonima #ENTEXT vas očekuju popusti i do 70% na odabrane artikle iz našeg bogatog asortimana!Prelistajte katalog i posjetite nas u Podgorici ili Radanovićima.

Keramika▪sanitarije▪SPA program▪Laminat▪ Tuš kabine I paravani▪ Česme

 

 

Novembarski katalog

Ako imate stila, uživate u uređenju vašeg prostora, cijenite kvalitet i vrhunski dizajn - na pravom ste mjestu. Prelistajte katalog i pogledajte koji su brendovi obuhvaćeni novembarskom akcijom.

KERAMIKA / SANITARIJE / SPA PROGRAM / TUŠ KABINE

Rodjendanski popusti do 70%

Vrijeme je za rodjendansku zabavu! POPUSTI do čak 70%!

Ovog mjeseca slavimo ROĐENDAN i tim povodom odlučili smo da nagradimo vašu lojalnost, preporuke i sjajne komentare. Pripremili smo popuste do čak 70%. Akcija traje do kraja oktobra. Posjetite nas i dozvolite nam da zajedno kreiramo zadivljujuće prostore.

 

 

LJETNJA SUPER AKCIJA, jul 2020

Ako imate stila, uživate u uređenju vašeg prostora, cijenite kvalitet i vrhunski dizajn - na pravom ste mjestu. Prelistajte katalog i pogledajte koji su brendovi obuhvaćeni ljetnjom super akcijom.

KERAMIKA / SANITARIJE / SPA PROGRAM / TUŠ KABINE