Katalozi

ENTEXT namještaj 2022

Strastveni smo u podršci arhitektama i dizajnerima enterijera da za svoje klijente razviju sjajna okruženja u bilo kom prostoru. U tome nam pomaže naša kreativnost, neiscrpna inspiracija. Jedinstvena ponuda dizajnerskog namještaja nastala je profesionalnim istraživanjem trendova za uređenje enterijera i eksterijera.

Outlet Selection

Pripremili smo najbolju ponudu do sada: Niže cijene.Nepromijenjen kvalitet.
Zakažite sastanak sa našim savjetnicima u prodaji, arhitektama, dizajnerima enterijera i recite DA najboljoj ponudi do sada!✅

▪Keramika▪Sanitarije▪Česme i tuš sistemi▪ Tuš kabine i paravani ▪kupatilski uređaji▪betonski proizvodi▪

KARE 35

Predstavljamo ti KARE 35 – tvojih 35 razloga za sreću!

Pažljivo odabrani komadi namještaja na popustu od čak 35%.

  • Posjetite nas u Podgorici Bulevar 21.maja 37, Donja Gorica i Kotoru (Radanovici bb), showroom ENTEXT
  • Mogućnost plaćanja do 36 rata, bez kamete uz NLB finansiranje
  • Mogućnost kupovine do 12 mjesečnih rata, bez kamate uz CKB Shop&Go platnu karticu, kao i uz La Rata karticu
Dayson Airblade dB

Najhigijenskiji sušač ruku Dyson Airblade sada je 35% tiši, brz je, kompaktan i suši ruke higijenski. Društvo za smanjenje buke (Noice Abatement Society) testiralo je i potvrdilo nivo buke u decibelima i kvalitet zvuka ovog sušača za ruke – dodijelivši mu oznaku „Quiet Mark“.
Dyson Airblade sušači za ruke standardno imaju ugrađene HEPA filtere koji sakupljaju 99,9% čestica veličine bakterija. Zahvaljujući tome, ruke se suše čistim, a ne prljavim vazduhom. Godišnji troškovi rada sušača iznose samo 31 EUR. Tanak profil – dubok svega deset centimetara, nije potrebno udubljenje.
 

Akcijski katalog, jul / avgust 2022

ENTEXT ponuda privlači kvalitetom i cijenom. Vrijeme je za opremanje prostora. Prelistajte katalog i pogledajte šta je sve dio velikog sezonskog sniženja.

 

Akcijski katalog, jun 2022

ENTEXT ponuda privlači kvalitetom i cijenom. Vrijeme je za opremanje prostora. Prelistajte katalog i pogledajte šta je sve dio velikog sezonskog sniženja.

 

Decembarski ENTEXT akcijski katalog

Temperature padaju, kao i naše cijene. Pogledajte izvojenu ponudu za decembar. Odaberite proizvode po posebnim cijenama. Posjetite naše prodajne objekte u Podgorici (Donja Gorica, Bulevar 21. Maja) i Kotor (Radanovici bb).

Najbolja ponuda do sada - novembar 2021

Temperature padaju, kao i naše cijene. Pogledajte izvojenu ponudu za novemabar. Odaberite proizvode po posebnim cijenama. Posjetite naše prodajne objekte u Podgorici (Donja Gorica, Bulevar 21. Maja) i Kotor (Radanovici bb)