Faro Meet up

ENTEXT Meet-up: Get Inspired by FARO

Kompanija ENTEXT kontinuirano gradi čvrste veze sa arhitektonskom zajednicom kroz redovne meet-up susrete, koje u svojim izložbeno-prodajnim salonima organizujemo tokom cijele godine. Ova okupljanja omogućavaju arhitektima, kako lokalnim, tako i onima iz drugih djelova Crne Gore, da se bliže upoznaju sa našim poslovanjem, partnerima i bogatim portfoliom proizvoda za enterijere i eksterijere. Zahvaljujući posjeti naših partnera FARO Barselona, ovog oktobra smo pošli korak dalje.

Upoznajte FARO Barselona 

Imali smo tu čast i zadovoljstvo da ugostimo Xiomaru Sanromu iz FARO Barcelona, koja je našim gostima arhitektama i dizajnerima enterijera, kao i našim zaposlenima, predstavila filozofiju i proizvode ovog renomiranog brenda. 

Fokus prezentacije bio je na rasvjeti, ali i na ventilatorima, koji su postali neizostavni element u modernom dizajnu prostora. FARO Barcelona ne posmatra svjetlost samo kao funkcionalni element, već kao ključni faktor u kreiranju ambijenta i atmosfere, koji doprinosi emocionalnom doživljaju prostora. Xiomara nam je govorila i o sve intenzivnijoj vezi njihovih proizvoda i arhitekture i pažnji koju su posvetili modularnim FARO proizvodima za komercijalne i poslovne prostore

Ipak se okreće  

Poseban interes izazvali su FARO ventilatori, koji osim što, podrazumijeva se, rashlađuju prostorije, imaju i režime rada za zimske mjesece, omogućavajući optimizaciju potrošnje energije. Ovaj multifunkcionalni aspekt čini ih sve popularnijim na tržištu, posebno u kontekstu održivog dizajna. Prisutni su imali priliku da dobiju opširne kataloge i obiđu naš showroom u Podgorici, gdje su izloženi brojni FARO proizvodi, čime su iz prve ruke mogli vidjeti posebnost ovih inovacija i njihovu primjenu. 

Budućnost je svijetla 

Na kraju prezentacije smo podigli čaše u ime budućih projekata i saradnji. Zahvaljujemo se svima koji su prisustvovali i doprinijeli razmjeni ideja. FARO Barcelona proizvodi su dostupni za poručivanje u ENTEXT showroom-ovima, a naš tim je obučen da vam ponudi najbolje rješenje za svaki planirani projekat i budžet. 

Previous Post Tarkett laminati [-15%]: Vodootporna Blues kolekcija
Next Post Dobra kombinacija: Geberit iCon konzolna WC šolja u OTC setu  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!