ENTEXT & Hansgrohe Meet Up

Hansgrohe & ENTEXT Meet up 

U prijatnom ambijentu Vinarije Keković, održali smo prezentaciju Hansgrohe proizvoda, fokusirajući se na inovacije i standarde u upotrebi vode, namijenjenu našim kupcima distribucije

Dvije decenije saradnje 

Iskoristili smo priliku da se osvrnemo na skoro 20 godina saradnje ENTEXT-a i ove eminentne njemačke kompanije. U kratkom obraćanju, izvršna direktorica ENTEXT-a, Ana Radonjić, zahvalila se prisutnima na dugogodišnjoj uspešnoj saradnji i ukazanom povjerenju. 

A kada je nešto izvrsno, ne treba ga mijenjati, već samo nadograđivati! Zato su nam Hansgrohe kolege predstavile novitete koje jedva čekamo da podijelimo sa našim klijentima. 

Potpuno EKO do 2030. godine 

Danas se sve velike kompanije fokusiraju na eco-friendly transformacije u svojoj proizvodnji. U cilju zaštite dragocjenog resursa poput vode, Hansgrohe se okreće tuševima, slavinama i tehnologijama koji štede vodu i energiju. Njihova proizvodnja i odlaganje utiču na klimu i cikluse ostalih resursa naše planete, zato Hansgrohe preuzima odgovornost i uvodi revoluciju. 

Tokom upotrebe ručnog tuša emituje se otprilike 1.000 puta više CO2 nego prilikom njegove proizvodnje. Zato je postavljen cilj da do 2030. godine, Hansgrohe sve svoje tuševe i slavine pretvori u „EKO“ i smanji potrošnju vode i/ili energije u proizvodima koji sadrže vodu za najmanje 22 odsto. 

Stigao je Ibox 2 

Novi iBox Universal 2 pruža pametno rješenje za skrivene instalacije u kupatilu, čineći vaš prostor i funkcionalnim i estetski privlačnim. Idealan za renoviranje ili nove gradnje, uz brzu, fleksibilnu i sigurnu instalaciju. Uz odličnu zvučnu izolaciju i kompatibilnost sa svim Hansgrohe i AXOR setovima, dizajniran je za univerzalnu primjenu. Njegove intuitivne kontrole i jednostavno održavanje čine ga savršenim za moderna kupatila, spaja efikasnost i funkcionalnost u jednom rješenju. 

Budućnost kupatila 

Pri posjeti Hansgrohe fabrike u Šiltahu sada se možete i okupati! Ovo jednosatno iskustvo je osmišljeno tako da posjetilac isproba veliki broj proizvoda i doživi vodu i osjećaj kupanja na jedan sasvim drugačiji način. Imate priliku da uporedite razne generacije tuševa i različita dizajnerska rješenja jedno za drugim. Kroz ovo edukativno-opuštajuće iskustvo ćete se uvjeriti da je zaista velika razlika u vrstama mlazova ili položaju i obliku tuša. Otvara se sasvim novim svijet pojmanja vode i proizvoda koji tu istu vodu sprovode u naše kupatilo, a samim tim i sam doživljaj kupatila i aktivnosti u njemu. 

Ovo je samo početak 

Na Hansgrohe & ENTEXT Meet-up događaju ponovo smo potvrdili svoju dugogodišnju saradnju i predstavili inovacije koje će unaprijediti vaše kupatilsko iskustvo. 

Naši partneri su nam se pohvalili i proširenjem proizvodnih kapaciteta usljed velike potražnje, te otvaranjem fabrike u regionu. 

Sa Hansgrohe planovima za ekološki održiviju budućnost do 2030. godine, kao i novim proizvodima poput iBox Universal 2, radujemo se što ćemo na crnogorsko tržište još jednom donijeti najnovije standarde u svijetu kupatila. 

Previous Post Ila umjetne biljke - grandiozni povratak prirodi  
Next Post Hansgrohe sudopere [-15%]: Praktična rješenja za savremenu kuhinju 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!