Isomat Brend

Brend ISOMAT: Novo u ENTEXT ponudi

Prepoznajući kvalitet i posvećenost koju donosi u građevinsku industriju, ISOMAT je još jedan brend kojim smo upotpunili našu ponudu.

ISOMAT je kompanija koja se bavi proizvodnjom građevinskih hemikalija i maltera, a osnovana je 1980. godine. Danas je jedna od najvažnijih industrija građevinskog materijala u jugoistočnoj Evropi. Kompanija ima tri pogona u Grčkoj, Rumuniji i Srbiji, sedam podružnica u Njemačkoj, Rusiji, Turskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji, te izvozi proizvode u više od 60 zemalja svijeta. 

ISOMAT proizvodi i distribuira širok spektar proizvoda: 

  1. Hidroizolacioni materijali 
  1. Boje i malteri 
  1. Lijepci za pločice i fug mase 
  1. Reparaturni materijali 
  1. Aditivi za betone i maltere
  2. Mikrocementni premazi i dekorativni podovi
  1. Industrijski podovi 

Kompanija je posvećena inovacijama i stalnom razvoju novih proizvoda. ISOMAT posjeduje potpuno organizovano odjeljenje za istraživanje i razvoj, opremljeno specijalizovanim naučnim kadrom koji radi u pet različitih hemijskih laboratorija. Svake godine razvijaju nove proizvode u skladu sa promjenljivim potrebama tržišta i najnovijim tehnološkim dostignućima u građevinskom sektoru. 

ISOMAT reference 

Nakon više od četiri decenije poslovanja, ISOMAT se može pohvaliti mnogim uspješnim projektima širom svijeta. Neki od njih su: 

  • Pješački most u Džedi, Saudijska Arabija, završen 2017. godine, gdje su ISOMAT proizvodi korišćeni za hidroizolaciju i zaštitu strukture. 
  • Aerodrom Domodedovo u Moskvi, Rusija, završen 2014. godine, jedan od najvećih projekata gdje su ISOMAT materijali igrali ključnu ulogu u izgradnji i održavanju. 
  • Bodleovska biblioteka Univerziteta Oksford u Oksfordu, Ujedinjeno Kraljevstvo, završena 2015. godine, gdje su naši ISOMAT materijali korišćeni za restauraciju i očuvanje ovog kulturnog blaga. 
  • Thermal Spa & Resort “Miraggio” na Halkidikiju, Grčka, završen 2016. godine, gdje su njihobi proizvodi doprinijeli stvaranju luksuznog i trajnog objekta. 

  • Hotel “Makedonia Pallas” u Solunu, Grčka, završen 2017. godine, gdje su ISOMAT malteri i boje korišćeni za obnovu fasade i unutrašnjih prostora. 

ISOMAT potpisuje više značajnih projekata u Libanu, uključujući: 

  • Damac Tower u centru Bejruta, završen 2016. godine. 
  • Achrafieh 4748 u Bejrutu, završen 2016. godine. 
  • Achrafieh 2030 u Bejrutu, završen 2016. godine. 
  • Sama Bejrut u Sodeco Ahrafieh, završen 2016. godine. 
  • Achrafieh Heights Upper u Bejrutu, završen 2017. godine. 
  • Crystal Towers u Antelias/Jal El Dib, završen 2017. godine. 

Na domaćem tržištu, ISOMAT je bio ključan u realizaciji brojnih prestižnih projekata u Srbiji, naročito u Beogradu: Radisson Collection Hotel, Narodno Pozorište, Beograd na Vodi… 

ENTEXT & ISOMAT

Vjerujemo da je ovo početak uspješne saradnje koja će donijeti mnoge benefite našim klijentima i partnerima. Drago nam je što proširujemo našu ponudu sa proizvodima vrhunskog kvaliteta.  

Zajedno ćemo graditi čvrste temelje za budućnost! 

Previous Post HESPO program: Novo u ENTEXT ponudi
Next Post Vinil podovi - praktično i izdržljivo rješenje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Cart

Cart is Empty
Updating Cart!