Aktuelnosti

COSWICK: HERRINGBONE & CHEVRON

Aktuelnosti | 10-Mar-2021


Coswick je evropski proizvođač podova sa proizvodnim pogonima smještenim u Bjelorusiji. Njihov proizvodni proces je potpuno integrisan - počev od prerade sirovog drveta pa sve do krajnjeg proizvoda. Jedinstveni proizvodni proces kompanije omogućava im da kontrolišu kvalitet u svakoj fazi proizvodnje. Linija proizvoda #Coswick uključuje višeslojni paket, masivni parket, zidne obloge, kao i sportske podove.


Predstavljamo vam kolekcije #MosaicWoodFloring-a: HERRINGBONE & CHEVRON

Ševron podni obrazac nastao je u Francuskoj u 17. vijeku. Brzo postao jedan od najpoželjnijih tipova podova u palatama kraljeva i plemstva. Glavna razlika između obrazaca ševron i “riblja kost” je u tome što su daske za ševron slog rezane pod uglom od 45 ili 60 stepeni.

Riblja kost” je prepoznatljivi način slaganja parketa. Ono što je karakteristično za ovaj pod jeste da su sve daske iste dimenzije i mogu se slagati kao “riblja kost” ili po nekom drugom obrascu.

Neke od prednosti #MosaicWoodFloring su:

  • dimenzionalno stabilni troslojni parket;
  • visokokvalitetna završna obrada
  • širok spektar dezena

Proizvodi ovog brenda dostupni su za poručivanje u našim maloprodajinim salonima u Podgorici  (Bulevar 21.maja bb) i Kotoru (Radanovici bb) gdje takođe možete da pogledate i uzorke.

Detaljnije na: https://www.coswick.com/