Poručite svoj Jacuzzi na vrijeme!

Blog | 20-Mar-2021

Unaprijedite svoj rejting na booking.com uz Jacuzzi!

Želite da vašim gostima ponudite nešto novo, ali nijeste sigurni što da izaberete? Onda je pravo vrijeme da pogledate Jacuzzi ponudu. Možda upravo tu leži odgovor na vaše pitanje. U susret novoj turističkoj sezoni pripremili smo posebne cijene i popuste, zato poručite svoj Jacuzzi na vrijeme!


DA LI STE ZNALI?

Put koji spaja drevne hidromasažne kade i moderne banje dug je i vodi nazad do braće Jacuzzi. Nakon imigracije u Kaliforniju iz Italije ranih 1900-ih, porodica Jacuzzi je u početku zarađivala za život od pronalazača, dizajnirajući napredak u vazduhoplovstvu i pumpe za vodu za poljoprivrednu upotrebu. Ali to je bila njihova podvodna pumpa, prva na svijetu koja je izvlačila vodu iz zemlje, što je bio prvi korak koji ih je vodio ka Jacuzzi® brendu koji danas poznajemo.

1956. godine članu porodice Jacuzzi postavljena je dijagnoza - reumatoidni artritis. U nastojanju da ublaže bol, braća Jacuzzi su iskoristila svoje znanje iz hidraulike da bi napravili pumpu za hidroterapiju, J-300. Ova pumpa je bila prenosiva i transformisala je bilo koju standardnu kadu u podmlađujuću banju, pokrećući wellness industriju.

Ljude je uvijek privlačila voda kao izvor relaksacije. Terapija vodom u Jacuzzi mini bazenu kombinuje sve umirujuće efekte vode, poboljšava cirkulaciju i opušta mišiće. Zamislite da svakog dana imate savršen ugođaj SPA centra u svom domu. Topla voda koja mjehurićima opušta vaš um i tijelo idealan je vid relaksacije poslije napornog dana.

Ime Jacuzzi, godinama je sinonim za sve tipove hidromasažnih kada i bazena, ali samo je jedan pravi. Danas Jacuzzi nudi veliki broj različitih modela hidromasažnih kada, hidromasažnih tuš kabina, kombino- vanih sistema i hidromasažnih mini bazena sa pratećom opremom.

LIDER u proizvodnji hidromasažnih kada i mini bazena

Jacuzzi je postao lider u proizvodnji hidromasažnih kada još od kada je jedan od braće Jacuzzi, prije više od 50 godina, kreirao prvu hidromasažnu kadu, stvarajući na taj način potpuno nov instrument uživanja.

Kada koju je on predstavio imala je izuzetne mlaznice postavljene na bočnim stranama koje su ispuštale mješavinu vode i vazduha masirajući cijelo tijelo. Ponudili su nam iskustvo koje do tada niko nije pružio.

Koncept Jacuzzi je bezbroj puta imitiran, ali nikada ponovljen jer niko kao Jacuzzi ne poznaje tehnologiju hidromasaže.

Blagodeti koje nosi hidroterapija su brojne - kako fizičke, tako i psihičke. Savremeni način života, svakodnevne obaveze, kao i stres, postavili su pred nas prioritetni cilj, a to je očuvanje psiho-fizičkog zdravlja. Zato predlažemo “SPA trenutak za pravi užitak”. Revitalizujte svoje tijelo i um u luksuznim mini bazenima i kadama brenda Jacuzzi.

Kupovina mini bazena nije luksuz već investicija u vaše psiho-fizičko blagostanje. Zato, važno je da znate sve o proizvođaču, ali u usluzi prije nego što donesete odluku. Daćemo vam nekoliko razloga da poručite mini bazen iz Jacuzzi ponude:

  • Jednostavna ugradnja
  • Garancija 24 mjeseca
  • Lako održavanje
  • Bolja turistička ponuda

Uz kupovinu ENTEXT vam nudi:

  • Besplatne konsultacije u odabiru, pripremi i predinstalaciji
  • Besplatan transport do lokacije
  • Preporuku licenciranog Jacuzzi instalatera za ugradnju

PORUČITE SVOJ JACUZZI NA VRIJEME: 10% Popusta na sve porudžbine do kraja aprila!