JACUZZI - pravi put do zvjezdice više!

Blog | 08-Apr-2021

Kupovina mini bazena nije luksuz već investicija. 

Da vaša turistička sezona počne na pravi način pripremili smo posebnu ponudu na odmah dostupne Jacuzzi hidromasažne mini bazene: Logde M i Logde L.

Lodge hidromasažni bazen osmišljen za ugostiteljstvo i turizam.

Misija: ugostiteljstvo i turizam. Cilj postignut.

Proizvod kreiran za ugostiteljstvo i turizam Lodge je Jacuzzi® hidromasažni bazen posvećen turističkim naseljima, kampovima, hotelima, vilama, kućama i apartmanima za odmor. Drugim riječima, dizajniran je za veliku učestalost korištenja u dobrom društvu. Njegov minimalistički dizajn savršeno se uklapa u svako dvorište, terasu, plažu ili prostor za opuštanje.

Prednosti legendarnog Jacuzzi® wellness-a. Jacuzzi® je izumio hidromasažu, te krenuo na put poboljšanja i razvoja koji traje već 50 godina: rezultat je jedinstvena i ekskluzivna tehnologija hidromasaže. To je razlog zašto Lodge vašim gostima može ponuditi potpun i djelotvoran wellness, a sve zahvaljujući različitim sjedećim mjestima i tretmanima posvećenim različitim dijelovima tijela.

Lodge se može prilagoditi specifičnim zahtjevima i ambijentu. Osnovni model može biti nadograđen i poboljšan različitim uređajima, opcijama i funkcijama, istovremeno smanjujući troškove upravljanja i održavanja.

Lodge je jednostavan za instalaciju i upotrebu. Sve njegove kontrole su jednostavne za upravljanje i prilagođene korisniku.

Prednosti koje nudi Lodge postaju imovina vašeg objekta.

EKSKLUZIVNI DIZAJN Lodge objedinjuje glamurozan izgled s nenadmašno prostranim komforom wellness doživljaja čime spaja ljepotu i udobnost.

PORODIČNI WELLNESS Lodge ima 4 sjedeće pozicije na različitim visinama + 1 dječije mjesto, kao i različite hidromasažne tretmane.

WELLNESS & UDOBNOST Lodge pretvara svaki wellness tretman u jedinstveni doživljaj i nudi dodatno zadovoljstvo i užitak zahvaljujući podvodnoj, višebojnoj, unutrašnjoj LED rasvjeti.

JEDNOSTAVNA UPOTREBA & PRISTUP Lodge je opremljen velikom platformom, čime je osiguran lagani ulazak i izlazak, a smještena je da osigurava dovoljno mjesta za sjedenje i upravljanje hidromasažnim bazenom bez prekidanja užitka. Uz to što je Lodge potpuno jednostavan za upotrebu, neke dodatne funkcije mogu se zaključati na način da samo glavne kontrole ostanu aktivne i dostupne tokom korištenja.

UDOBNOST & SIGURNOST Lodge garantuje nenadmašnu udobnost i potpunu sigurnost zahvaljujući integrisanoj stepenici i protivkliznim površinama.

Lodge nudi mjesta na različitim visinama uz prilagođene wellness tretmane s 20 hidromasažnih vodenih mlaznica i 10 vazdušnih mlaznica (blower mlaznica).

  • 10 vazdušnih mlaznica (blower) Mnogo opuštajućih mjehurića za pjenušav učinak.
  • 20 hidromasažnih vodenih mlaznica
  • Snažna i intenzivna hidroterapija usmjerena na leđa i ostalu grupu mišića

GARANCIJA IZUZETNE HIGIJENE

Voda u Lodge-u tretira se i održava uz pomoć „skimmer“ filtracije preko filter uložaka čime se pruža potpuna sigurnost. Takođe je moguće dodatno instalirati provjerene sisteme ClearRay® i Performance Pack (pješčani filter) za intenzivnu upotrebu većeg broja korisnika.

HIDROMASAŽNI BAZEN ZA CIJELU SEZONU Zahvaljujući sistemu grijanja, Lodge se može koristiti na otvorenim prostorima tokom cijele godine, bez obzira na vremenske uslove.

TOPLOTNA IZOLACIJA I UŠTEDA ENERGIJE Termo-izolacijski poklopac prošiven čvrstim šavovima i rukohvatima za jednostavno rukovanje, održava ugodnu temperaturu vode, umanjuje gubitke energije i štiti od kontaminacije vode. Kao opcija za najhladnija područja, Winter Pro Kit (dodatna zimska izolacija obloge) garantuje najbolju toplotnu izolaciju uz najmanje gubitke i smanjenu potrošnju energije.

BRZO SPREMAN ZA NOVOG GOSTA Lodge se prazni za manje od 20 minuta, čime osigurava brže čišćenje i pripremu za ponovnu upotrebu te smanjuje broj potrebnog osoblja za održavanje i štedi vrijeme. Lodge je spreman za ponovnu upotrebu za manje od 6 sati.

VRIJEME PRIPREME 5h 40 min Brzo pražnjenje ~ 20 min Čišćenje ~ 30 min Punjenje ~ 50 min Grijanje i dezinfekcija ~ 240 min