Aktuelnosti

Geberit rješenja: WC setovi Grab&Go

Aktuelnosti | 20-Aug-2021

Grab&Go: Pojednostavite kupovinu kupatilskih rješenja uz Geberit setove, WC šolja + daska!

 

Grab&Go: Pojednostavite kupovinu kupatilskih rješenja uz Geberit setove, WC šolja + daska!

Geberit setovi, koji dolaze u tri jedinstvene serije - Icon, SmyleSquare i Selnova - i 6 različitih kombinacija, omogućuju veliku adaptibilnost prilikom montaže, a takođe se odlično uklapaju u vaš kupatilski prostor.

Izaberite rješenje i kombinaciju koji najviše odgovaraju stilu i dizajnu vašeg kupatila.

Geberit je poznat po rješenjima koje karakteriše funkcinalnost i praktičnost. Wc šolja i daska upakovane su u visokokvalitetne kutije koje im pružaju optimalnu zaštitu prilikom transporta i montaže.

   

Setovi dolaze u tri serije Icon, Smyle Square i Selnova, u ukupno 6 različitih kombinacija. Sve WC šolje su Rimfree, odnosno nemaju unutrašnju ivicu čime je higijena podignuta na viši nivo. U ponudi je i jedna Compact varijanta iCon WC šolje, skraćene projekcije od 49 cm.

VARIJABILNOST SETOVI

WC šolje se razlikuju po dizajnu, u ponudi su u polukružnoj (Selnova i iCon) ili kvadratnoj varijanti (Smyle Square). Mogu biti sa vidljivim kačenjem ili sasvim zatvorenog oblika.

  

WC daske koje dolaze u kompletu imaju različite funkcije. Većine dasaka je sa SoftClose sistemom sporog zatvaranja, neke odlikuje i Quick release funkcija brze demontaže sjedišta radi efikasnijeg održavanja higijene. WC daske mogu biti tankog dizajna ili klasičnog oblika.

Odaberite kombinaciju koja najviše odgovara i poručite u našim maloprodajnim objektima - Podgorica (Donja Gorica) i Kotor (Radanovic bb)