Dekoracija u enterijerima: Efekat školske table

Blog | 24-Aug-2021

Za male kreativce – LITTU boja piši-briši

Zid sa efektom školske table može biti sastavni dio enterijera u dječijoj sobi. Na ovaj način svom djetetu možete obezbijediti kreativni kutak u kojem može bez straha crtati i pisati po zidu.

Postavljanje "školske table" u dječijoj sobi otvara mnoge mogućnosti za igru i učenje. Djeci će učenje biti prava zabava jer bojenjem zida dobija se tabla čime se soba pretvara u pravu malu improvizovanu učionicu.Čak i onima koji ne idu u školu, ovakva tabla može predstavljati zanimljiv način za igru i crtanje.

Ako ne možete da ih pobijedite, pridružite im se! Umjesto da se ljutite na djecu kada šaraju zidove, sada možete da ih obojite koristeći Liitu, vodorazredivu boju koja stvara efekat školske table na zidu.

Pustite ih da šaraju, boje, slikaju i pišu, jer se sva njihova “remek djela” mogu sa lakoćom odstraniti

Za savršenu atmosferu potrebna je Liitu boja sa efektom školske table, dostupna u preko 2.500 nijansi, koje se toniraju prema Tikkurila Symphony ton karti.

Vodorazrediva boja sa efektom školske table

     

Karakteristike: Primjenjuje se na zidovima i namještaju, za stvaranje površine kao na tablama. Ova boja je pogodna za upotrebu ne samo na školskim tablama već i na zidnim površinama, dječjim sobama, vratima, barovima i tablama. Krede prijanjaju dobro na površinu i mogu veoma lako da se izbrišu bez ostavljanja tragova..

Upotreba: Koristi se za farbanje unutrašnjih zidova i namještaja. Promešati dobro Liitu boju pre upotrebe. Razrediti vodom ako je potrebno. Naneti 1-2 sloja valjkom, četkom ili sprejom. Drugi sloj nanositi nakon 6 sati. Spremno za upotrebu nakon 1 nedelje. Ukloniti višak boje sa alata pre čišćenja sa vodom. Preporučuje se upotreba Tikkurila Pensselipesu (Sredstvo za čišćenje alata) kada se čisti stvrdnuta boja sa četke.

Napomena: Prije upotrebe Liitu dobro promiješati, ako je potrebno razrediti vodom.

Nijanse: Baza A i C, crna gotova nijansa, nijanse dostupne po Tikkurila Symphony i Feel the color ton karti.

Potrošnja: Od 8-10 m2/l

Preporučeni alat: Anza Platinum valjak Antex

Pakovanje: 0,225l, 0,9l baza A i C; 0,33l i 1l crna

Odaberite kombinaciju koja najviše odgovara i poručite u našim maloprodajnim objektima - Podgorica (Donja Gorica) i Kotor (Radanovic bb)

Detaljnije: https://www.gudmarkgroup.com/tikkurila/liitu