Aktuelnosti

Posjeta Porcelanosa Grupi

Aktuelnosti | 06-May-2019

Naša kompanija bila u posjeti Porcelanosa grupi, jednoj od najprestižnijih kompanija na globalnom nivou.

Naša kompanija redovno organizuje studijske posjete kod partnerskih kompanija, sa ciljem da naši zaposleni i saradnici budu u korak sa svjetskim trendovima. Tako smo i ovoga puta bili u posjeti Porcelanosa grupi, jednoj od najprestižnijih kompanija na globalnom nivou.

Tokom četvorodnevnog boravka u Valensiji (Španija), naši saradnici imali su priliku da obiđu svih osam fabrika Porcelanosa grupe: Porcelanosa; L`Antic Colonial; Butech; Venis; Gamadecor; Kiron; Noken; Urbatek i dožive jedinstven ugođaj lijepog i modernog. Ova imperija koja odiše stilom nudi široku paletu proizvoda za opremanje kuhinjskog i kupatilskog prostora. Estetski imperativ u spoju sa vrhunskim kvalitetom, luksuznim dizajnom, ali i enterijerom u cjelosti obećavaju beskompromisnu ponudu, pored koje niko ne ostaje ravnodušan.

Marko Marković, dizajner enterijera nije uspio da sakrije impresije nakon putovanja.

“Posjeta Porcelanose grupe je pravi spoj lijepog i korisnog. Sa zadovoljstvom bih to iskustvo ponovio”, kazao je Marko.

Sa više od 40 godina iskustva Porcelanosa grupa je prisutna u preko 150 zemalja širom svijeta, što se pripisuje jedinstvenom poslovnom modelu, dinamičnoj strategiji i ljudskom kapitalu koga čini više od 5000 profesionalaca, a stalne inovacije i ulaganja su je dovele na sam vrh španskog i međunarodnog tržišta.

Naša kompanija njeguje vrijednosti vrhunskog dizajna, funkcionalnosti i pouzdanosti, sa ciljem da mnogobrojnim klijentima obezbijedi ambijent po želji, sa jedinstvenim pečatom, a u skladu sa svjetskim trendovima. Da bismo ovo postigli kontinuirano ulažemo u edukacije, kako naših zaposlenih, tako i eksternih saradnika.

Naši utisci sa putovanja su se slegli i spremni smo da da vas inspirišemo. Čekamo vas!

 

Tagovi
Putovanja
Povezano