Aktuelnosti

Inspiracije naših arhitekata - Andrea Ravić

Aktuelnosti | 12-Sep-2019

Ukoliko ste ljuditelji odvažnog dizajna, ili ipak onog jednostavnog, posjetite nas u Podgorici ili Radanovićima.

Arhitektura sa lakoćom spaja umjetnost i funkcionalnost.

Budite umjetnici svog kupatila i ostavite trag koji se pamti!

Sa zadovoljstvom ćemo kreirati kupatilo po vašoj mjeri.

Ukoliko želiti da vaše kupatilo ne bude monotono već prepoznatljivo i razigrano, Wall and Deco vam nudi širok spektar dezena vodootpornih tapeta za vaše kupatilo. Defitivno najbolje nešto što možete dobiti sa tapetama danas. Tapeta koja je korištena u ovom kupatilu je Ardea koju je dizajnirala Elisa Vendramin.
Takođe, Florim vam nudi pločice vrhunskog kvaliteta i dizajna. Izdvojila bih kolekciju Araldica, Cedit, zahvaljujući kojoj će vaše kupatilo biti zapaženo i zapamćeno. Pored tapete i keramičkih pločica, u kupatilu je korištena i vodoodbojne i antialergijske boje proizvođača Tikkurile, koje su se zadnjih godina posebno istakle na našem tržištu.
Sanitarije koje su korištene u prostoru su: lavaboi i česme kolekcija Cono dizajerskog brenda Gessi i samostojeća kada Eclipse, Antonio Lupi. Osim stadardnih dimenzija koje se nalaze u katalogu, moguće je naručiti tapete i prema tačnoj dimenziji zida. Tapete se mogu postavljati na zid, staklo, drvo, namjestaj, fasade, metal.Nijesu preporučljive za korištenje na podu.

Povezano