ENTEXT u posjeti Porcelanosi

Blog | 05-May-2018

Pored mnogobrojnih studijskih posjeta koje su realizovane tokom 2019. godine, kompanija ENTEXT se može pohvaliti i posjetom Porcelanosi.

Smještena u Valensiji, jednom od najljepših španskih gradova, Porcelanosa je mjesto nepresušne inspiracije, inovativnosti i nesvakidašnjeg pristupa opremanju prostora, koji se graniči sa vrhunskom umjetnošću. Tokom četvorodnevnog boravka u Španiji, gosti iz Crne Gore imali su priliku da obiđu svih osam fabrika Porcelanosa grupe: Porcelanosa; L`Antic Colonial; Butech; Venis; Gamadecor; Kiron; Noken; Urbatek i da dožive jedinstven ugođaj lijepog i modernog. Ova španska imperija koja odiše stilom nudi široku paletu proizvoda za opremanje kuhinjskog i kupatilskog prostora, dok estetski imperativ, u spoju sa vrhunskim kvalitetom, luksuznim dizajnom, ali i enterijerom, u cjelosti obećava beskompromisnu ponudu, pored koje niko ne ostaje ravnodušan. Poznavaoci Porcelanose znaju da pored kvaliteta ovi proizvodi pružaju i pogled iz drugačijeg ugla kada je u pitanju opremanje prostora. Mjesto koje odiše inspiracijom prvi je izbor svima koji ne pristaju na kompromise u vezi sa izgledom kako porodičnog tako i poslovnog ambijenta. Od kombinacije boja, drskih i odsječnih linija, preko pravog duha španskih i italijanskih pločica, jedinstvenih šara i kompletnih rješenja, svaki prostor koji se uređuje postaje unikatan, što dovodi do osjećaja zadovoljstva i uživanja na nivou svih čula. A koliko je ova posjeta značajna za zaposlene u kompaniji ENTEXT, koji se svakodnevno trude da svjetske inovacije donesu na naše tržište, potvrđuje i Marko Marković, dizajner enterijera.

„Posjeta Porcelanosa grupe je pravi spoj lijepog i korisnog. Sa zadovoljstvom bih to iskustvo ponovio”, kazao je Marko. Porcelanosa je tokom godina doživjela nevjerovatan rast, a nakon četiri decenije uspješnog poslovanja prisutni su u više od 140 zemalja sa oko 400 salona. Uspjeh pripisuju jedinstvenom poslovnom modelu, dinamičnoj strategiji i ljudskom kapitalu koji čini više od 5000 profesionalaca. Takođe, na sam vrh španskog ali i međunarodnog tržišta dovela su ih stalna ulaganja i konstantno pomjeranje granica kada su u pitanju inovacije. Proizvodi ove svjetske grupacije na crnogorskom tržištu dostupni su upravo zahvaljujući kompaniji ENTEXT u čijim su prodajnim salonima izloženi proizvodi svih osam fabrika Porcelanose, a sve sa ciljem da mnogobrojnim klijentima obezbijede mogućnost opremanja ambijenta po želji, sa jedinstvenim pečatom, a u skladu sa globalnim trendovima. ENTEXT je prepoznat kao kompanija koja njeguje vrijednosti vrhunskog dizajna, funkcionalnosti i pouzdanosti, a ovakve posjete prestižnim svjetskim kompanijama uveliko doprinose nepresušnoj inspiraciji koja vas čeka u njihovim salonima u Podgorici i Radanovićima.