Dani Njemačke u ENTEXT-u. Njemački brendovi na 15% popusta

Dani Njemačke u ENTEXT-u: Proslava partnerstava i vrhunskog kvaliteta 

Povodom obilježavanja Nacionalnog dana Njemačke, 3. oktobra, ENTEXT sa ponosom slavi dugogodišnja partnerstva sa njemačkim brendovima u oblasti opremanja enterijera i eksterijera

Njemački brendovi, poznati po inovaciji, vrhunskom kvalitetu i trajnosti, ključni su dio naše ponude. Kroz tematske aktivnosti i posebne ponude, želimo da našim klijentima približimo proizvode koji donose funkcionalnost i estetiku po najvišim standardima. 

Dani Njemačke u ENTEXT-u. Njemački brendovi na 15% popusta
Izabrani njemački brendovi u ENTEXT ponudi, sada na 15% popusta

Njemački brendovi na 15% popusta 

Kao lider u opremanju prostora, sa ponosom ističemo njemačke brendove iz naše ponude, čija kvaliteta i inovativnost osvajaju povjerenje naših klijenata: 

  • Henkel – građevinski materijal
  • Hansgrohe – česme i tuš sistemi
  • Huppe – tuš kabine i paneli
  • Villeroy & Boch – sanitarije i kupatilski namještaj
  • Dornbracht – česme i tuš sistemi
  • Duravit – sanitarije i kupatilski namještaj
  • Bette – kade, tuš kade, umivaonici
  • KARE – namještaj, dekoracija, rasvjeta
  • Zehnder – sušači za peškire

Ovi brendovi su prepoznatljivi po jedinstvenom dizajnu i izuzetnom kvalitetu. Popust od 15% odnosi se za kompletan asortiman koji nije dio postojeće akcijske ponude. 

NAGRAĐUJEMO VAŠE POVJERENJE

Pored sjajnih popusta, organizujemo i nagradnu igru koja obuhvata ENTEXT izložbeno-prodajne salone u Podgorici i Kotoru, kao i naš veb-shop. Svaka kupovina ili porudžbina nastala u periodu od 3. do 5. oktobra, a u iznosu od 50 € ili više, ima pravo učešća u aktivaciji.  

Imena i kontakt podaci svih kupaca biće prikupljeni u nagradnu kutiju, a srećni dobitnik će biti nasumično izvučen 7. oktobra. 

Ova posebna nagrada osmišljena je da obraduje one koji prepoznaju i vjeruju u prefinjeni stil, dugotrajnost i vrhunski kvalitet njemačkih brendova, kao znak naše zahvalnosti za njihovo povjerenje i lojalnost. 

Showroom u Podgorici 

Dani Njemačke u ENTEXT-u, dekoracija, crnogorska i njemačka zastava

Povodom kampanje „Dani Njemačke” naš showroom u Podgorici dočekuje kupce u potpuno novom ruhu, inspirisan bojama njemačke zastave. Pobrinuli smo se za svaki detalj, stvarajući prostor u kojem ćete doživjeti vrhunski utisak kupovine i pregled najnovijih kolekcija njemačkih brendova

Naše arhitekte, dizajneri enterijera i savjetnici u prodaji biće vam na raspolaganju da vam detaljnije predstave ove brendove, mogućnosti dodatnih popusta, da odgovore na sva vaša pitanja, te pomognu u izboru proizvoda koji najbolje odgovaraju vašem budžetu i viziji prostora. 

Dobro došli! Willkommen! 🤝

Lokacije i kontakt informacije ENTEXT izložbeno-prodajnih salona pronađite ovdje.

Prethodni Izdvajamo iz Tikkurila asortimana: Temadur 20 
Sljedeći ENTEXT na Cersaie 2024: Inspiracija i inovacija u svijetu keramike 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaša korpa

Korpa je prazna
Ažuriranje korpe!