O nama

O nama

Kompanija Entext

Kompanija "ENTEXT" d.o.o. osnovana je 1991. godine u Podgorici. Trenutno imamo oko 80 zaposlenih. Zastupnici smo kompanija koje u svijetu keramike, podnih obloga, sanitarija, opreme i namještaja za kupatila važe kao sinonim za kvalitet.

01

Kompanija Entext

Naša osnovna djelatnost je veleprodaja i maloprodaja proizvoda za opremanje i uređenje enterijera i eksterijera. U ponudi imamo više hiljada artikala od svjetski priznatih brendova čiji smo i zastupnici za Crnu Goru.

02

Reference

Ostvarili smo niz uspješnih saradnji sa velikim brojem renomiranih preduzeća, kao što su Porto Montenegro, Atlas Capital Centar, Hotel Splendid, Apart hotel Tre Canne, Hotel Hilton, Luštica Bay...

03

Karijera i posao

Nastojimo da zapošljavanjem kvalitetnih profesionalaca i stalnim razvojem potencijala zaposlenih ostvarimo maksimum u pružanju usluga. Entext ne nudi samo posao – mi omogućavamo priliku za razvoj, izazov i karijeru.

04

Proizvođači

Zastupnici smo više od 100 najvećih svjetskih proizvođača keramičkih proizvoda, sanitarija, galanterije i podnih obloga za opremanje i uređenje enterijera i eksterijera.