Novi brend: Rasvjeta Faro Barcelona

Blog | 18-Aug-2020

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo Faro Barcelona - španski brend koji osim dizajnerske rasjvete u ponudi ima dekorativnu, spoljnu i tehničku rasvjetu.

Faro Barcelona osnovana je 1945. godine. Počeli su sa proizvodnjom podesivih lampi, ali vremenom su se specijalizovali i za druge vrste prozivoda. Više od 60 godina proizvode po najvišim standardima kvaliteta, a u prilog tome govori činjenica da su njihovo proizvodi dostupni u više od 90 zemalja svijeta. Od sada i u Crnoj Gori, upravo kod nas.

  

Njihova filozofija jeste da budu u blizini kupca, omogućavajući im da uživaju u kreacijama i prenose njihovu strast.

Slogan “Designed for happiness” odnosi se na sve oni što nas okružuje i što nam pomaže da živimo život ispunjeno. Ideja o sreći pokreće ih da tome teže u svakoj situaciji. Svaki predment oblikuju razmišljajući o sreći i komforu koji će pružiti kupcima.

 

Za dizajn kažu da je mnogo više od estetike. Za njih on predstavlja blagostanje, energiju, posvećenost, poštovanje i svestranost i vjeruju da on može biti dostupan apsolutno svima. Sve što Vam je potrebno od rasvjete, dekorativne ili tehničke, Faro Barcelona može da  Vam ponudi.

Pogledajte katalog i posjetite njihov sajt za više detalja:https://faro.es/

 

U ENTEXT maloprodajnim objektima u Podgorici (Cetinjski put bb, Donja Gorica) i Kotoru (Radanovići bb) proizvodi ovog brenda dostupni su za poručivanje.

 Pažljivo biramo najbolje od onoga što svijet ima da ponudi i omogućavamo vam da doživite kvalitet, stil i udobnost svjetske klase.