Aktuelnosti

Novi, savremeni toaleti za osnovce iz OŠ "Sutjeska" u Podgorici
Kompanija Entekst je tokom ovog ljeta donirala dva toaleta Osnovnoj školi „Sutjeska” u Podgorici, rađena po najsavremenijim higijenskim i građevniskim standardima za javna i polujavna kupatila.
Opširnije
CERSAI 2017 - sajam keramike
Donosimo vam iskustva i utiske sa glavne međunarodne izložbe najnovijih trendova u sektoru dizajna keramike i kupatila.
Opširnije
Geberit karting 2017
Aktuelnosti | 10-Sep-2017 | Aktuelnosti
Svake godine Geberit organizuje mnogobrojne aktivnosti, kako bismo se bliže upoznali sa proizvodima koje ova kompanija nudi, kao i sa inovacijama i poboljšanjima.  7. septembra je u prostorijama ENTEXT-a održana prezentacija našeg partnera...
Opširnije
OUTLET katalog 2017
Aktuelnosti | 24-Aug-2017
U ovom katalogu možete pronaći sve od sanitarija, preko keramike i česmi, pa do kupatilskog namještaja na popustu do 85%! Čekamo Vas na dobro poznatoj adresi: Cetinjski put bb, Donja Gorica, Podgorica!
Opširnije
ENTEXT i The Books of Knjige: Slučajevi pravde
Premijera će biti održana na Montenegro film festivalu u Herceg Novom, 5. avgusta u 21 čas, na Kanli kuli. Film je režirao Zoran Marković Zonjo, a scenario pisao Aleksandar Radunović. U filmu će se pojaviti mnoge regionalne glumačke zvijezde.
Opširnije
Priznanje za doprinos dobrovoljnom davalaštvu krvi
Naša firma je dobila priznanje za izuzetan doprinos razvoju dobrovoljnog davalaštva krvi za 2016. godinu, koje je uručeno u srijedu, na Svjetski dan dobrovoljnih davalaca krvi, izvršnoj direktorici Ani Radonjić. Događaj je održan u tržnom...
Opširnije