Aktuelnosti

Prvi sajam arhitekture, građevine i enterijera u Podgorici

Aktuelnosti | 13-Mar-2018

U posebno adaptiranom ambijentu za ovu svrhu, na atraktivnoj lokaciji – u centralnom atrijumu TC Delta City, održaće se prvi Sajam arhitekture, građevine i enterijera pod nazivom “Space”.

Pored svjetskih i evropskih metrola u kojima smo navikli da se održavaju poznati sajmovi na temu arhitekture, građevine i uređenja enterijera i eksterijera, od ove godine možemo  najaviti da će se i u Crnoj Gori, na visokom nivou, održati sajam koji objedinjuje ove tri međusobno povezane oblasti.

Namjera je omogućiti da se na Sajmu predstave renomirane firme i institucije, koje su se svojim dosadašnjim poslovanjem izdvojile na tržištu i kvalitetom zadobile povjerenje potrošača. Cilj je okupiti arhitektonske biroe, sve one firme koje se bave uređenjem enterijera i eksterijera do najsitnijih detalja, a koje prate najnovije trendove i raspolažu najsavremenijim proizvodima. Pored navedenog, na Sajmu bi se predstavile građevinske firme, investitori, podizvođači i izvođači građevinskih radova, koji bi imali mogućnost da prezentuju svoje dosadašnje i buduće projekte, da predstave svoje inovativne proizvode i najnovija dostignuća krajnjim korisnicima i samim tim ih zainteresuju da baš na Sajmu sklope ugovor o saradnji ili kupovini nekretnine uz moguće povlašćene uslove.

Učesnici Sajma će u jedinstvenom ambijentu predstaviti svoju aktuelnu ponudu potencijalnim poslovnim partnerima i krajnjim korisnicima, vršiti prodaju u okviru svog izložbenog prostora i pružiti relevatne informacije o najnovijim trendovima i dostignućima vezanim za njihovo poslovanje. Posjetioci Sajma mogu očekivati predstavljanje veoma interesantnih, modernih i sofisticiranih dizajnerskih elemenata, kako naših, tako i svjetski poznatih brendova. 

Ono što će prvi Sajam arhitekture, građevine i enterijera učiniti još atraktivnijim jesu stručne edukacije od strane eksperata u oblasti arhitekture i uređenja prostora, koje će ujedno biti od velikog značaja za škole, fakultete, mlade entuzijaste, kao i za firme koje uspješno posluju na tržištu, imaju inovativnu ponudu i prate savremene trendove. Poseban segment Sajma će predstavljati konkurs na aktuelnu temu koja povezuje arhitekturu, građevinu i uređenje enterijera, sa akcentom na autentičnost i društvenu odgovornost autora u procesu stvaranja.

Sajam arhitekture, građevine i enterijera pored toga što svim zainteresovanim izlagačima omogućava predstavljanje dosadašnjeg rada iz oblasti u kojoj posluju, predstavlja i odličnu priliku da pronađu nove poslovne partnere, kao i da steknu nove potrošače, a sve to uz značajne marketinške benefite koje pruža učešće. S druge strane, svjesni smo činjenice koliko je važno boraviti u lijepom i prijatnom ambijentu, kreiranom prema sopstvenim potrebama, željama, stilu i senzibilitetu, zato Vas pozivamo da posjetite sajam “Space” 5. i 6. maja 2018. godine, na kojem ćete uživati u prezentaciji najrazličitijih dizajnerskih stilova, koji su trenutno aktuelni u svijetu.

Povezano