Aktuelnosti

ENTEXT i ove godine svrstan u “100 najvećih u Crnoj Gori”

Aktuelnosti | 04-Jun-2019

45. po prihodu
47. po dobiti
91. po broju zaposlenih
35. u djelatnosti (trgovina)

Poslovni rezultati koje je ENTEXT kompanija u prethodnoj godini ostvarila svrstali u je „100 najvećih u Crnoj Gori”. Prema ostvarenoj dobiti, u kategoriji srednjih preduzeća, na rang listi nalazi se na 47. poziciji, po prihodu na 45. poziciji, a po broju zaposlenih na 91. poziciji. Kada je u pitanju djelatnost (trgovina) nalaze se na 35. mjestu.

Postignuti rezultati i značajan napredak poslednica su vrijednog i predanog rada od skoro tri decenije.

Ovim smo još jednom pokazali da smo dorasli ambijentu u kojem poslujemo, te da smo fleksibilni promjenljivom i zahtjevnom crnogorskom tržištu“, istakla je Ana Radonjić, izvršna direktorka ENTEXT kompanije.

Ubrzan razvoj kompanije i uspješno poslovanje ne bi bili mogući bez posvećenog tima, na koji su posebno ponosni. Najvrijedniji resurs i ključ uspjeha ENTEXT kompanije su njeni zaposleni, pa posebnu zahvalnost duguju upravo njima. Stručni tim, između ostalih, čine arhitekte, dizajneri enterijera i savjetnici u prodaji. Profesionalci koji su lojalni, neprikosnoveni u svom poslu i veoma posvećeni kompaniji. Jak sektor finansija i računovodstava, dobro organizovana logistika, rasprostranjena mreža distribucije, dobro uigran projektni tim, stubovi su nosači ove kompanije.

Projekat „100 najvećih“ se po drugi put realizuje u Crnoj Gori, sa ciljem da se doprinese razvoju i jačanju pozitivne poslovne klime, kroz promociju pozitivne dobre poslovne prakse, najvećih i najprofitabilnijih kompanija, kao i najvećih poslodavaca.

Tagovi
Nagrade
Povezano